Dekbedovertrek Eiland

Uw beddengoed specialist


U wilt graag een kledingkast op maat laten maken? Dat kan bijzonder praktisch zijn. Zeker als u een bepaalde slaapkamer heeft waar deze in moet passen. Natuurlijk is het mogelijk om te kiezen voor 4 deuren. Heeft u echt een onmogelijke plek waar u de kast neer wilt zetten? Het is zeker mogelijk om de kast dan precies op maat te laten maken. 

3D ontwerp geeft een goed beeld

Wilt u een kledingkast 4 deurs op maat laten maken, dan wilt u natuurlijk wel dat hij eruit ziet zoals u dat wenst? Het is ideaal dat men tegenwoordig gemakkelijk 3D ontwerpen kunt laten maken. Die geven toch een heel ander beeld dan alleen een tekening. U ziet zo veel beter hoe de kast er in werkelijkheid uit komt te zien. Heeft u het idee dat er toch nog bepaalde dingetjes veranderd moeten worden, dan kan dat ook heel eenvoudig.

Droomkast laten maken

Als u een kast in de winkel koopt, dan moet u kiezen uit wat u ziet. Wilt u een kledingkast 4 deurs laten maken, dan is de keus helemaal aan u. U kunt prima uw persoonlijke droomkast laten ontwerpen. Welk materiaal wilt u laten gebruiken? Welke kleur krijgt de kast? Op deze manier stelt u echt uw eigen ultieme kledingkast samen. U krijgt dan tenminste geen eenheidsworst vanuit de fabriek. Zo zorgt u voor een unieke kast die u nergens anders tegenkomt. Bij een kledingkast is de indeling heel belangrijk. Ook daar gaat u helemaal zelf over. Hoeveel legplanken wilt u? Moeten er mandjes en een aantal hanggedeelten in komen? U heeft het voor het zeggen. 

Schuifdeuren of niet?

Laat u een kledingkast op maat maken, denk dan ook goed na over de deuren. U weet in ieder geval al dat u graag 4 deuren wilt. Maar wat voor deuren moeten het worden? Heeft u het liefst schuifdeuren? Dat is zeker mogelijk. Ook voor kinderen kan dat heel handig zijn. Misschien wilt u ook wel een deur die op slot kan. Het kan een idee zijn om daarin bijvoorbeeld uw sieraden op te bergen. Als de kast voor op uw eigen slaapkamer is, wat vindt u dan eventueel van deuren van glas? Zo heeft u meteen een handige spiegel op uw kamer. Ook geeft glas gelijk een hele bijzondere uitstraling. Zoals u ziet is er van alles mogelijk. Laat van tevoren een offerte maken en bekijk heel goed het ontwerp.

Read More

Moderne huizen hebben te lijden onder een gebrek aan ruimte, omgevingen worden steeds kleiner en kleiner, en het is moeilijk om ze te organiseren en in te richten. In de kamers komt de stijlvolle garderobekast laten maken naar voren als oplossing om dit probleem te verlichten. Het is een intelligent alternatief om zoveel mogelijk ruimte te benutten, zonder aan schoonheid en design in te boeten. Ze zijn zeer flexibel en worden gemaakt volgens de vorm en de beschikbare ruimte van uw kamer. Er zijn hoekmodellen, met plaats gereserveerd voor televisie, en diverse andere voorzieningen. Een belangrijke tip is om een professional in te huren die kan meten en controleren welke de beste maat en stijl is, zodat de kamer goed wordt gebruikt.

Voordelen garderobekast laten maken

Er zijn vele voordelen aan het investeren in dit meubilair, van het gebruik van de ruimte tot het mooie en elegante design. Als u nog steeds niet zeker weet of u de stijlvolle garderobekast laten maken kunt overnemen, bekijk dan een aantal functies die u kunnen helpen beslissen:

  • Gebruik van de ruimte – De breedte of hoogte kan naast de schuifdeuren de gehele wand beslaan, waardoor er meer vrije ruimte overblijft voor de doorgang.
  • Optimalisatie van de opslag – Een op maat gemaakte garderobe zal aan uw behoeften voldoen, kies het aantal planken, hangers, laden en nissen op basis van uw behoeften.
  • Rendabel – Deze meubels zijn gemaakt om lang mee te gaan, dus u heeft een garderobe die u lang zult begeleiden.
  • Afdrukken van uw smaak en persoonlijkheid – omdat het is gepland, zal worden gemaakt op basis van de persoonlijke smaak van de klant, zodat de kleuren en afwerkingen zal een beetje van de persoonlijkheid van de gebruiker te benadrukken.

Deze eigenschappen maken dit stuk uniek. Dit zijn belangrijke voordelen waarmee rekening moet worden gehouden bij het maken van uw project. Vergeet niet: elk detail van deze garderobe zal worden gedacht aan uw behoeften en smaken, als een mega custom item.

Prijs voor het laten maken van een garderobekast

De geplande garderobe heeft gespecialiseerde arbeidskrachten nodig en is op bestelling gemaakt, om deze redenen, eindigt het een beetje duurder dan de modellen die al klaar zijn. Het aantal legplanken, de stijl van de deur, of deze nu wel of niet een spiegel heeft, zijn ook kenmerken die de prijs verhogen of verlagen. Maak een goede planning en controleer hoeveel u kunt investeren. Zorg ervoor dat u meer dan één budget heeft om de prijzen en de kwaliteit van het werk te vergelijken.

Garderobekast laten maken voor een koppel

De garderobe in de slaapkamer van het echtpaar moet voldoende ruimte hebben voor hun beide spullen. Dus zelfs als de ruimte klein is, dient u na te denken over hoe u de meubelen kunt vergroten om alles comfortabel te laten passen. Een goed idee is om te investeren in scheidingswanden zodat alles goed verdeeld en geïdentificeerd is.

Garderobekasten voor vrijgezellen

Een eenpersoonskamer heeft aandacht nodig voor detail, zodat alles georganiseerd is. Ze zijn meestal kleiner en daarom is het noodzakelijk om ze met veel handigheid te meten om geen fouten te maken. Denk aan kleuren en stijlen die een gezellige en persoonlijkheidsvolle omgeving kunnen creëren.

Read More

Goed slapen, dat wil iedereen. Zonder een goede nachtrust zijn veel mensen overdag niet te genieten en heb je vrij weinig aan je dag. Goed kunnen slapen begint natuurlijk bij een goed bed en een lekker matras, maar een fijn dekbed is minstens net zo belangrijk. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten dekbedden, dat het in deze blog allemaal even op een rijtje gezet wordt. Zo kun jij zien welk dekbed goed bij jou en het seizoen past!

Wol

Wol heeft een isolerende functie en absorbeert vocht. Vooral in de winter is het heerlijk om onder een wollen dekbed te slapen. Deze zijn namelijk warmer dan andere soorten dekbedden. Niet voor niets geldt de uitdrukking ‘onder de wol kruipen’. Wol is wel wat zwaarder dan andere soorten dekbedden, dus dat maakt het niet echt geschikt voor de zomer. Wel ideaal voor de winter dus! Let op: een wollen dekbed is niet geschikt voor de wasmachine.

Dons

Dons is een hele fijne vulling voor dekbedden, omdat het lucht vasthoudt. De lucht tussen het dons wordt verwarmd door je lichaam, en het dons houdt deze warmte vervolgens vast. Hoe meer dons er in een dekbed zit, hoe lichter het is. Een dekbed met veel dons is dus super fijn voor in de zomer. In tegenstelling tot wollen dekbedden zijn dekbedden van dons wel geschikt voor in de wasmachine.

Zijden

Voor veel mensen is een dekbed van zijden het ideaalst voor in de zomer. Het is namelijk super dun en erg licht. Je gaat er minder in zweten en dat is vooral in de warme nachten erg fijn. Badend in je zweet wakker worden midden in de nacht is met zijden dus niet aan de orde! Zijden is overigens ook niet wasbaar. Lekker laten luchten in de buitenlucht dus!

Read More