Kledingkast 4 deurs op maat laten maken


U wilt graag een kledingkast op maat laten maken? Dat kan bijzonder praktisch zijn. Zeker als u een bepaalde slaapkamer heeft waar deze in moet passen. Natuurlijk is het mogelijk om te kiezen voor 4 deuren. Heeft u echt een onmogelijke plek waar u de kast neer wilt zetten? Het is zeker mogelijk om de kast dan precies op maat te laten maken. 

3D ontwerp geeft een goed beeld

Wilt u een kledingkast 4 deurs op maat laten maken, dan wilt u natuurlijk wel dat hij eruit ziet zoals u dat wenst? Het is ideaal dat men tegenwoordig gemakkelijk 3D ontwerpen kunt laten maken. Die geven toch een heel ander beeld dan alleen een tekening. U ziet zo veel beter hoe de kast er in werkelijkheid uit komt te zien. Heeft u het idee dat er toch nog bepaalde dingetjes veranderd moeten worden, dan kan dat ook heel eenvoudig.

Droomkast laten maken

Als u een kast in de winkel koopt, dan moet u kiezen uit wat u ziet. Wilt u een kledingkast 4 deurs laten maken, dan is de keus helemaal aan u. U kunt prima uw persoonlijke droomkast laten ontwerpen. Welk materiaal wilt u laten gebruiken? Welke kleur krijgt de kast? Op deze manier stelt u echt uw eigen ultieme kledingkast samen. U krijgt dan tenminste geen eenheidsworst vanuit de fabriek. Zo zorgt u voor een unieke kast die u nergens anders tegenkomt. Bij een kledingkast is de indeling heel belangrijk. Ook daar gaat u helemaal zelf over. Hoeveel legplanken wilt u? Moeten er mandjes en een aantal hanggedeelten in komen? U heeft het voor het zeggen. 

Schuifdeuren of niet?

Laat u een kledingkast op maat maken, denk dan ook goed na over de deuren. U weet in ieder geval al dat u graag 4 deuren wilt. Maar wat voor deuren moeten het worden? Heeft u het liefst schuifdeuren? Dat is zeker mogelijk. Ook voor kinderen kan dat heel handig zijn. Misschien wilt u ook wel een deur die op slot kan. Het kan een idee zijn om daarin bijvoorbeeld uw sieraden op te bergen. Als de kast voor op uw eigen slaapkamer is, wat vindt u dan eventueel van deuren van glas? Zo heeft u meteen een handige spiegel op uw kamer. Ook geeft glas gelijk een hele bijzondere uitstraling. Zoals u ziet is er van alles mogelijk. Laat van tevoren een offerte maken en bekijk heel goed het ontwerp.