Woninginrichting van Kooten in Ede


Ben je opzoek naar een specialist in woninginrichting en woon je in de buurt van Ede? Dan ben je bij Woninginrichting van Kooten aan het juiste adres. Ze zijn al 40 jaar specialist in woondecoratie en met een showroom van 400m2 kunnen ze je een groot assortiment aanbieden. Ze bieden alles aan op het gebied van tapijten, laminaatvloeren, gordijnen, vloerkleden, PVC vloeren, vinyl, zonwering en stoffering. In de grote showroom kan je veel inspiratie opdoen in alle soorten stijlen.

Alles voor jouw woninginrichting bij van Kooten in Ede

Van Kooten woninginrichting in Ede heeft bijna alle soorten gordijnen en vloeren. Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende soorten gordijnen. Zo heb je voor elk raam wel een zonwering of gordijn die erbij past. Van Kooten biedt bijvoorbeeld ook dakraamgordijnen aan en speciale gordijnen voor draai-kiepramen. Deze kunnen allemaal op maat geleverd worden en je kunt ook zelf je kleur en patroonstructuur kiezen. Ook vloeren hebben ze bij van Kooten in overvloed. Zo bieden ze ruim 200 soorten PVC vloeren aan en de nieuwste soorten vloerbedekking en laminaat. Ook voor de trap kunnen ze bij woninginrichting van Kooten je verschillende mogelijkheden bieden.

Kom langs voor advies over woninginrichting in Ede

De specialisten bij woninginrichting van Kooten in Ede bieden je graag advies aan. In de showroom in Ede kan je veel inspiratie opdoen en de medewerkers kunnen je helpen met de mogelijkheden in jouw woning. Het team van woonspecialisten en stylisten kunnen samen met jou interieurs samenstellen die voldoen aan alle wensen. Dit kan zijn voor je eigen woning, kantoor of bedrijf. Ze bieden verschillende kwaliteitsmerken aan zoals Desso, Parade, Heuga, Ambiant, Headlam en Vadian. Kortom, als je opzoek bent naar alles voor je woninginrichting, kom dan langs bij van Kooten. Kom inspiratie opdoen en ook voor vragen en advies kun je altijd terecht bij de medewerkers.